Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σε λυόμενες αίθουσες μετεστεγάζονται 4 νηπιαγωγεία της Αρτάκης

Φωτό αρχείου
Αποφασίστηκε η μεταστέγαση, των 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Νηπιαγωγείων Ν. Αρτάκης, με απόφαση του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη.

Η μετεστέγαση θα γίνει ως εξής:

- των 1ου Ολοήμερου και 3ου Νηπιαγωγείων, στις λυόμενες αίθουσες που βρίσκονται στην περιοχή του Δημοτικού Καταστήματος Ν. Αρτάκης και

- των 2ου και 4ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείων, στις λυόμενες αίθουσες που βρίσκονται στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Αρτάκης.

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση - πρόταση της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της προέδρου της, Ελένης Αϊδίνη, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας, αφού τα συγκεκριμένα Νηπιαγωγεία στεγάζονταν σε μισθωμένα κτήρια, παλαιά και ακατάλληλα.

Για τη μεταστέγαση στις υπάρχουσες λυόμενες αίθουσες (δύο χώρων διδασκαλίας, γραφείου νηπιαγωγών και τουαλετών για κάθε Νηπιαγωγείο, με κοινό αύλειο χώρο και περίφραξη ανά ζεύγος), από πλευράς Δήμου: εξασφαλίστηκε άδεια ηλεκτροδότησης, κατασκευάστηκαν εξωτερικές και εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, έγινε σύνδεση με το δίκτυο υδροδότησης, τοποθετήθηκαν νιπτήρες, επισκευάστηκαν οι όποιες φθορές και αντικαταστάθηκαν τα όσα λεηλατηθέντα (κλιματιστικά κ.α.) στην πάροδο του χρόνου και έγινε ελαιοχρωματισμός των αιθουσών.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η μεταστέγαση του πρώτου Νηπιαγωγείου και εντός των επομένων ημερών θα έχει ολοκληρωθεί η μεταστέγαση και των υπολοίπων τριών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...