Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Thermae Sylla: Εικαστικές παρουσίες στην Αιδηψό

Το THERMAE SYLLA SPA – WELLNESS HOTEL, ετοίμασε για τη φετινή σεζόν μια ευχάριστη έκπληξη για όσους φιλότεχνους εισέρχονται είτε ως ένοικοι, είτε ως επισκέπτες στον ισόγειο χώρο του Lobby του Ξενοδοχείου.

Από τις 20 Ιουλίου, οι λάτρεις της εικαστικής δημιουργίας θα έχουν με την είσοδό τους ένα όμορφο ξάφνιασμα και θα μπορούν να βιώνουν την διαφορετικότητα του χώρου καθώς θα έρχονται σε επαφή με αυθεντικά έργα τέχνης διακεκριμένων καλλιτεχνών.

Με αφετηρία το φετινό καλοκαίρι, με προγραμματισμένες συνεχείς εναλλασσόμενες παρουσιάσεις του έργου δημιουργών και με πλήθος άλλων πολιτιστικών δράσεων, το Thermae Sylla Spa – Wellness Hotel υποστηρίζει την εικαστική δημιουργία και στοχεύει στο να αποτελέσει το Resort ένα ακόμα σημείο πολιτισμού στην περιοχή. Έτσι, κόντρα στο κλίμα των καιρών, η εικαστική ευαισθησία των υπευθύνων, οι δημιουργοί με τα έργα τους και η art-idea με την καλλιτεχνική της διεύθυνση, συνδράμουν στην προσπάθεια αλλαγής της ψυχολογίας όλων και στέλνουν ένα διαφορετικό «μήνυμα» καθώς, η εικαστική δημιουργία αποτελούσε και θα αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας.

Αρχικά, στον χώρο της «πινακοθήκης», οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν έργα των: Άγγελου, Άγγελου Αντωνόπουλου, Σάββα Γεωργιάδη, Εύας Διβάρη, Βασίλη Καρακατσάνη, Δέσποινας Κουβάτσου και Elina ενώ στο χώρο των «παρουσιάσεων» θα φιλοξενούνται έργα του ζωγράφου Αχιλλέα Αιβάζογλου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...