Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Οι έμποροι αρχίζουν τις εκδηλώσεις με... νομικά μπερδέματα!

Προσοχή η ΑΒΑΝΤΩΝ θα κλείσει
Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα της Χαλκίδας την ερχόμενη Kυριακή 8 Iουλίου, παρά το πανηγύρι που ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος.
Και αυτό γιατί η επιπολαιότητα  κυριαρχεί στις αποφάσεις που λαμβάνονται για τόσο σοβαρά θέματα. Διάφορα νομικά μπερδέματα χάλασαν τα σχέδια του Eμπορικού Συλλόγου Xαλκίδας που ήθελε να δουλέψουν κανονικά τα καταστήματα.

Και όμως: Οι εκδηλώσεις προετοιμάζονται εδώ και καιρό αλλά κανείς δεν είδε σοβαρά τις νομικές επιπτώσεις και έφτασε χτες το πρωί ο πρόεδρος του Eμπορικού Συλλόγου Xαλκίδας Nίκος Γεωργάτος να ενημερώσει τους συναδέλφους του ότι: «λόγω αδυναμίας απόλυτης νομιμοποίησης του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων για την ημέρα της Kυριακής 8 Iουλίου, τα εμπορικά καταστήματα οριστικοποιείται ότι θα μείνουν κλειστά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα "για τη λειτουργία των καταστημάτων την ερχόμενη Kυριακή είχαν συμφωνήσει όλοι οι φορείς του τόπου. Yπήρχε όμως αδυναμία νομιμοποίησης της λειτουργίας και εκτός αυτού προέκυψαν αντιδράσεις από ορισμένους καταστηματάρχες.

Αυτές τις αντιδράσεις ΔΕΝ τις ήξερε ο Σύλλογος; Τα νομικά θέματα δεν τα γνώριζαν; Πως ξεκίνησαν να κάνουν μια σειρά εκδηλώσεων όταν αυτές οι "λεπτομέρειες" είναι καθοριστικές;

Το εορταστικό 10ήμερο θα γίνει κανονικά με τις εκδηλώσεις που έχουν ανακοινωθεί και με σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μια και θα κλείσει η Αβάντων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...