Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ένα καπέλο που έπεσε και τα αποτσίγαρα "έδειξαν" τους δολοφόνους της Κύπρου

Στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής παραμένουν οι δύο συλληφθέντες Έλληνες για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο, το οποίο η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή ένα είδος συμβόλαιο θανάτου.


Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων σε Νέα Ιωνία, Ταύρο και Εξάρχεια δεν βρέθηκαν κάποια σημαντικά ευρήματα, αλλά ακόμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας.

Πώς έφθασε όμως η Αντιτρομοκρατική στον 41χρονο και 29χρονο οι οποίοι φέρονται ως οι εκτελεστές των πέντε αντρών στην Κύπρο που αποτελούσαν την ασφάλεια του κύπριου επιχειρηματία, Φάνου Καλοψιδιώτη;

Οι κυπριακές αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη τους αφού κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τη στιγμή που έπεσε το καπέλο του ενός από τους δράστες. Επίσης, από αποτσίγαρα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε το DNA των δύο ανδρών και τότε οι κυπριακές αρχές συνειδητοποίησαν πως έχουν να κάνουν με γνώριμους της ελληνικής αστυνομίας με αντιεξουσιαστική μάλιστα δράση.

Έτσι παρενέβη η Αντιτρομοκρατική! Μάλιστα, στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής ήδη βρίσκονται αστυνομικοί της Κύπρου και αναμένονται ανακοινώσεις για την πιθανή έκδοσή τους στην Κύπρο, προκειμένου να δικαστούν.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...