Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ - Έξαλλος ο Παπαδάκης με πρώην βουλευτή που παίρνει σύνταξη 1,400 €

"Δεν τα έχετε δουλέψει! Δεν σας ανήκουν! Όχι κ. Δελημήτσο, τέτοιους πολιτικούς δεν τους θέλω"!
Έξω φρενών έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον πρώην βουλευτή που είχε στην τηλεφωνική του γραμμή, τον Παναγιώτη Δελημήτσο - μέλος του Δ/Σ της ένωσης τέως βουλευτών - ευρωβουλευτών.

"Για τα τέσσερα χρόνια (1990 - 1993) που ήσασταν βουλευτής πήρατε σύνταξη 1,400 ευρώ και τώρα ζητάτε αναδρομικά;", ρώτησε ο δημοσιογράφος των πρώην βουλευτή και αυτός απάντησε: "Τα ζήτησα το 2007, δεν υπήρχε κρίση τότε"...

"Τώρα έχουμε κρίση. Είναι ωραίο πράγμα να δουλεύεις τέσσερα χρόνια και να παίρνεις σύνταξη 1,400 €; Η Βουλή αποφάσισε για τους δικούς της ανθρώπους, γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...", τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης. Η νέα απάντηση του κ. Δελημήτσου "Εδώ φτάσαμε για μια ασύστολη λειτουργία του πελατειακού κράτους", προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των παρευρισκομένων στο πάνελ.

Ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος υπενθύμισε στον πρώην βουλευτή ότι ο ίδιος είναι εκπρόσωπος του πελατειακού κράτους, για να πάρει ως απάντηση τη λέξη "Σαφώς"!

"Να βγάλετε ψήφισμα να ζητάτε συγνώμη από τον ελληνικό λαό που τον προκαλείτε με αυτό τον τρόπο στη χειρότερη εποχή για την μεταπολιτευτική περίοδο. Να παραιτηθείτε των αξιώσεών σας από χρήματα που δεν σας ανήκουν! Δεν τα έχετε δουλέψει! Είναι αδιανόητο για μια χώρα που δεν έχει αυτή τη στιγμή να πληρώσει φάρμακα για τους καρκινοπαθείς!", τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ωστόσο, η νέα φράση του πρώην βουλευτή ήταν αυτή που έκανε τον παρουσιαστή να ξεσπάσει. "Εάν οι βουλευτές δεν πληρώνονται από το δημόσιο, θα πρέπει να είναι στο payroll των χορηγών!", είπε ο Παναγιώτης Δελημήτσος και ο Γιώργος Παπαδάκης ...βγήκε από τα ρούχα του: "Ξέρετε τι μου λέτε; Για να μην τα παίρνω εγώ από τους επιχειρηματίες, δώσε μου μεγάλο μισθό. Τέτοιους πολιτικούς δεν τους θέλω! Εγώ θέλω πολιτικούς να βγαίνουν από κοινωνικούς αγώνες"!

Δείτε το βίντεο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...