Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η κάμερα υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ. άνοιξε το δρόμο για τη ληστεία των 100.000€!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται τον υπάλληλο, όταν διαπίστωσαν ότι οι ληστές, ήταν τόσο διαβασμένοι που άρπαξαν τους σάκους με τα χρήματα, αφήνοντας εκείνους με την αλληλογραφία... 

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν, αύριο, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ηρακλείου, τρεις Κρητικοί κι ένας Αλβανός για τη ληστεία σε βάρος διανομέα των ΕΛΤΑ, με "λεία" 100.000 ευρώ, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της 1ης Δεκεμβρίου του 2010 στην επαρχιακή οδό Κοκκίνη Χάνι - Κάτω Βάθειας.

Πρόσωπο - κλειδί ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ που θεωρείται ο "εγκέφαλος". Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 56χρονος υπάλληλος των ΕΛΤΑ είχε καρφιτσώσει στην τσέπη του πουκαμίσου του μία μικροσκοπική φορητή κάμερα, εστιάζοντας στο διάδρομο που οδηγούσε στο χρηματοκιβώτιο του κέντρου διαλλογής των ΕΛΤΑ.

Ο υπάλληλος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ δικαιολόγησε τη μαγνητοσκόπηση λέγοντας ότι "δοκίμαζε" την κάμερα πριν τη δώσει ως δώρο στην ηλικιωμένη μητέρα του, που ήταν πολύ ανήσυχη λόγω των αλλεπάλληλων διαρρήξεων.

Οι υποψίες των αστυνομικών για την "εκ των έσω" πληροφόρηση ενισχύθηκαν όταν οι ληστές πήραν επιλεκτικά τους σάκους με τα χρήματα κι άφησαν εκείνους που περιείχαν αλληλογραφία.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...