Σάββατο 23 Απριλίου 2011

AΤΛΑΝΤΙΚ: O ΓΑΛΗΝΟΣ ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ανοίγει ξανά τον κύκλο της αντιπαράθεσης με την οικογένεια Αποστόλου ο Γαληνός Λαουτάρης με δηλώσεις του σχετικά με την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση εις βάρος των Μανόλη Αποστόλου (πρόεδρος Δ.Σ. Ατλάντικ), Περικλή Αποστόλου (διευθύνων σύμβουλος) και Χρήστου
Σιδέρη (οικονομικός διευθυντής) για σύνταξη ανακριβούς ισολογισμού αποτελεσμάτων χρήσεων 2006 της Ατλάντικ. 

H δίκη έγινε πριν από λίγες ημέρες από το το Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το οποίο επέβαλε φυλάκιση 8 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ στον καθένα από τους εμπλεκόμενους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις έχουν ασκήσει έφεση, αλλά ο Γαληνός Λαουτάρης με δηλώσεις του στο Retail Today υπογραμμίζει πως θα υπάρξει και συνέχεια. 

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνει πως «τόσο προσωπικά όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ως μέτοχοι της Ατλάντικ, είχαμε κρούσει με όλες μας τις δυνάμεις τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση όταν υπήρχε χρόνος η εταιρεία να διασωθεί. Τότε κατηγορήθηκα για τα λεγόμενά μου από όσους καταδικάστηκαν σήμερα, οι οποίοι διαβεβαίωναν ότι όλα έχουν καλώς. Θα συνεχίσω με όποιο τρόπο μου παρέχει η ελληνική δικαιοσύνη πλέον, να αναζητώ την τιμωρία όσων με τις ενέργειές τους εξαπάτησαν προμηθευτές, προσωπικό και μετόχους, άλλα και όσων επωφελήθηκαν με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες από την κατάρρευση της εταιρείας».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...