Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κύμη: Εκδήλωση τιμής στον Ι.Βελισσαρίου

Γιορτάστηκε στην Κύμη η ημέρα τιμής προς τον Ήρωα των Ηρώων Ιωάννη Βελισσαρίου, σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, στο λόφο του Προφήτη Ηλία όπου και το άγαλμα του Ήρωα.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ.Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Δ. Θωμάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.Α.Μπάτσα, κ.Β. Παππάς, κ.Μ. Ρήγας , Ν. Μπότης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Κύμης κ.Α. Μαργέλης, οι Σύμβουλοι του Δήμου κ. Κ.Κουιμιτζή και Ζ. Καραγιάννη, αντιπροσωπείες της Σχολής Πεζικού υπό τον Υποδιοικητή κ.Δαβιώτη, του Τάγματος "Ιωάννου Βελισσαρίου" της Σχολής Ευελπίδων με Αξιωματικούς και Ευέλπιδες, της Ένωσης αποστράτων Αξιωματικών νομού Ευβοίας υπό τον Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. κ Ε.Ρήγα, του γραφέιου και του συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών νομού Ευβοίας, του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων υπό την Πρόεδρο κ Παπαδοπούλου-Βότση Μαρία,των Δημοτικών σχολείων υπό τους δασκάλους τους, των τοπικών στρατιωτικών και λοιπών αρχών και πλήθος κόσμου Κυμάιων και μη.

Η Αντιδήμαρχος κ. Α. Μπάτσα οργάνωσε την εκδήλωση, η Σύμβουλος κ. Κ. Κουιμιτζή επιμελήθηκε της όλης προετοιμασίας και την παρουσίαση έκανε η καθηγήτρια κ. Ε. Γιάνναρη, η οποία απήγγειλε και τον ύμνο προς τιμή του Ήρωα υπό την μουσική υποστήριξη του κ. Π.Θεοδώρου.
Τον πανηγυρικό της ημέρας, ο οποίος παρατήθεται στη συνέχεια εκφώνησε ο Υποστράτηγος ε.α. Α. Μαργέλης .
intzou.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...