Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στηρίζουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων

Το Success Story της συγκυβέρνησης συνεχίζει να αποδομεί την ελληνική κοινωνία. Η αποβιομηχανοποίηση της χώρας συντελείται με γοργούς ρυθμούς καθώς η μία επιχείρηση μετά την άλλη είτε διαλύεται είτε "μετακομίζει" σε άλλες χώρες αφήνοντας πίσω ύφεση και στρατιές ανέργων.

Μετά την ΑΓΕΤ, τη ΣΕΛΜΑΝ, τη ΝΕΟΣΕΤ, την ΙΝΤΕΡΚΕΜ, τη ΜΗΧΑΝΙΚΗ (πρώην Τσαούσογλου), τη ΛΑΡΚΟ, τη ΒΕΤ, τη ΒΙΟΜΕΚ, μία μία οι επιχειρήσεις της περιοχής μας υποκύπτουν στην αλλοπρόσαλλη πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, διαλύοντας τον παραγωγικό ιστό της Εύβοιας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το 2012, η ανεργία στο Νομό έχει φτάσει στο 37,5% συνολικά και στο 72% στους νέους, ποσοστά που καθιστούν την Εύβοια πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ανεργία! Παράλληλα, με τα βαριά χαράτσια και τους φόρους, τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις οι βιοτέχνες και οι μικροεπιχειρηματίες οδηγούνται στην φτώχεια, την ανέχεια καταλήγοντας στην Εύβοια μόνο ο ένας στους τέσσερις να έχει πλέον εργασία.

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων επισημαίνοντας για άλλη μια φορά πως μόνο με την αξιοποίηση των υγιών κυττάρων της οικονομίας μπορεί να είναι εφικτή μια πραγματική ανάπτυξη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...