Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ποδηλατικός «ΑΘΛΟΣ» στη Χαλκίδα

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" διοργανώνει για πρώτη φορά τον ποδηλατικό «ΑΘΛΟ», μια εκδήλωση μη αγωνιστικού χαρακτήρα, με στόχο την ενίσχυση του θέματος της ασφαλούς κυκλοφορίας στους δρόμους και την υποστήριξη και προώθηση των δράσεων του Ι.Ο.ΑΣ., οι οποίες προάγουν την επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση για την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή και κατ' επέκταση την πρόληψη και μείωση των τροχαίων συμβάντων στη χώρα μας.

Ο ποδηλατικός «ΑΘΛΟΣ» θα ξεκινήσει από την Αθήνα την Πέμπτη, 28 Ιουνίου και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012. Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν, σε διάστημα 4 ημερών θα διανύσουν μια απόσταση 550 χιλιομέτρων, με διανυκτέρευση σε τρεις σταθμούς: τη Λίμνη Ευβοίας, τα Φάρσαλα και τον Πλαταμώνα.

Με την προσπάθεια τους, οι ποδηλάτες θα μεταφέρουν μηνύματα ασφαλούς μετακίνησης, αγάπης για το περιβάλλον, ευγενούς άμιλλας, προσήλωσης στο στόχο. Μαζί με τους πρωταγωνιστές του Άθλου, θα είναι και όλοι οι τοπικοί φορείς και πολίτες των περιοχών απ' όπου θα περάσει η ποδηλατική ομάδα.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012, οι αθλητές θα περάσουν από την πόλη μας και με την αιγίδα του Λιμενικού ταμείου Χαλκίδας θα σταματήσουν στις 11:οο το πρωί στο στρογγυλό, στην παραλία Χαλκίδας όπου θα έχει παρουσία-επίδειξη του σύγχρονου εξοπλισμού και μέσω αυτού της παρουσίασης εφαρμογών που στοχεύουν στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων συμβάντων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...