Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μπ. Μάλφα : Σε νέο κανάλι, με ολοκαίνουργιο ρόλο - έκπληξη !

"Είναι στιγμές" που ένα δυσάρεστο νέο μπορεί να βγει εύκολα... νοκ-άουτ, αρκεί να το "πολεμήσεις" με μία ευχάριστη είδηση. Ε, αυτό ακριβώς συνέβη και στην Μπέσυ Μάλφα. Την ώρα που η γνωστή ηθοποιός ήταν σαφέστατα στεναχωρημένη με την απόφαση των Αντενικών να ρίξουν τελικά οριστικά αυλαία στην καθημερινή σειρά τους τον Ιούνιο και να μην της ανάψουν το πράσινο φως και για του χρόνου, μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική πρόταση της χτυπούσε την πόρτα.

Μία πρόταση την οποία χαρακτηρίζει η φρεσκάδα, η νεανικότητα, η ζωντάνια και στην οποία; Η ταλαντούχα Μπέσυ δεν τα κατάφερε να αντισταθεί. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στα αυτάκια μου, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από το "MTV" !

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζετε από το "MTV" ! Η Μπέσυ ,λοιπόν, δέχτηκε πρόταση από το γνωστό, νεανικό κανάλι, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής, η οποία όχι δεν θα ασχολείται με το θέατρο, ούτε με την μουσική ή με τις τέχνες γενικότερα.

Πρόκειται για εκπομπή η οποία θα ασχολείται με το... ποδήλατο, το οποίο απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα; Είναι η νέα τηλεοπτική τάση και μόδα και όσοι δεν θέλουν να είναι... out of  fashion, σπεύδουν να ακολουθήσουν το τηλεοπτικό ρεύμα της εποχής. Εκπομπή την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει το στούντιο ΑΤΑ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...