Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Βρήκαν τον πατέρα τους κρεμασμένο - Δεύτερη αυτοκτονία σε μια ημέρα

Μπροστά στο άψυχο σώμα του πατέρα τους βρέθηκαν τα παιδιά ενός 72χρονου αυτόχειρα στο Ηράκλειο.


Ο 72χρονος, βρέθηκε από τα ίδια του τα παιδιά απαγχονισμένος σε ένα δέντρο στο χωράφι του, έξω από το χωριό Αθανάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών.

Οι οικείοι του αναζητούσαν τον αυτόχειρα από το πρωί όμως λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, όταν έφτασαν στο χωράφι του πατέρα τους μήπως τον βρουν εκεί, τον είδαν κρεμασμένο από μια ελιά.

Όπως γράφει το flashnews.gr τα παιδιά του βρήκαν το κουράγιο και κατέβασαν από το δέντρο τον απαγχονισμένο πατέρα τους και τη σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 72χρονο στο να βάλει τέλος στη ζωή του δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Να σημειωθεί ότι η αυτοκτονία αυτή είναι η δεύτερη που συμβαίνει στο Ηράκλειο μέσα σε ένα 24ωρο καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 61χρονος αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

 Στη Μεσαρά


Νεκρός μέσα στο σπίτι του, στον Πύργο, στη Μεσαρά βρέθηκε o 61χρονος άνδρας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας φυτοφάρμακο.

Οπως γράφει το Cretalive, τον άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ η αυτοκτονία δε φαίνεται να συνδέεται με την οικονομική συγκυρία.

Ο 61χρονος φέρεται να άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο όμως δεν αναφέρει τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά αποχαιρετά τους συγγενείς και τους οικείους του.

Ολόκληρη η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος καθώς επρόκειτο για ένα πρόσωπο γνωστό στην τοπική κοινωνία και ιδιαιτέρως αγαπητό. .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...