Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Διαψεύδει το Επιμελητήριο Ευβοίας συμμετοχή στο 2ο Ελληνορωσικό Επενδυτικό Συνέδριο,

ΑΡΧΙΣΑΝ τα όργανα και επιβεβαιώνεται το blog μας με τον πιο απόλυτο τρόπο για το 2ο Ελληνορωσικό Επενδυτικό Συνέδριο,

Οι ψίθυροι γίνονται φωνές και το Επιμελητήριο Εύβοιας, με ανακοίνωσή του, διαψεύδει ότι έχει οποιοαδήποτε σχέση.


Περιμένουμε εξηγήσεις από τους οργανωτές και παρακολουθούμε στενά το θέμα γιατί θα βγουν... πολλές μπαμπούσκες!


Το Επιμελητήριο Ευβοίας για την αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης και παρεξήγησης ενημερώνει τα μέλη του και τους Φορείς του Νομού ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στο φερόμενο σύμφωνα με δημοσιεύματα 2ο Ελληνορωσικό Επενδυτικό Συνέδριο.

Ο Φορέας μας έχει αναλάβει σημαντική πρωτοβουλία για το «άνοιγμα» των Ευβοϊκών Επιχειρήσεων του Νομού με την αγορά της Ρωσίας και συνεργάζεται με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, την Ρωσική Πρεσβεία και άλλους φορείς, όπως ήδη γνωρίσετε. 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας έχει συγκεκριμένο σχέδιο για να προσποριστούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς αυτή την κατεύθυνση όπως συμμετοχή στο Ελληνορωσικό Κέντρο «ΕΡΜΗΣ», διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην Ρωσία κτλ. 

Για την εν λόγω εκδήλωση δεν είχαμε καμία απολύτως πρόταση ή ενημέρωση από κανέναν θεσμικό φορέα ούτε υπάρχει θέμα υπογραφής πρωτοκόλλου για αμοιβαία συνεργασία μεταξύ των Επιμελητηρίων Εύβοιας  και Μόσχας όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει από τους διοργανωτές του εν λόγω Συνεδρίου.

Λόγω δεοντολογίας και διαφύλαξης του κύρους του Φορέα μας αναγκαζόμαστε να καταθέσουμε τις ανωτέρω διευκρινήσεις. Κατά τα άλλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εργασίες του εν λόγω Συνεδρίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...