Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Έπιασαν τον ένα ληστή - βασανιστή ηλικιωμένων στο Λευκαντί.

Στα χέρια της Αστυνομίας ο σαδιστής ληστής που βασάνισαν άγρια ζευγάρι ηλικιωμένων στο Λευκαντί.

Όπως γράφει το egnomi.gr  χθες το πρωί συνελήφθη ο ένας από τους τρεις δράστες της βίαιης ληστείας, που έγινε με θύματα δύο ηλικιωμένους στο Λευκαντί στις 4 Μαρτίου εναντίον δύο ηλικιωμένων. Πρόκειται για έναν 35χρονο υπήκοο Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη, μετά από ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, χθες το απόγευμα.

H σύλληψή του έγινε στα Φύλλα Ληλαντίων, όπου και διέμενε μαζί με την οικογένεια του. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του 35χρονου και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες.

Yπενθυμίζουμε, ότι στις 4 Μαρτίου οι τρεις δράστες παραβίασαν κεντρική πόρτα εισόδου, εισήλθαν στην μονοκατοικία όπου διέμεναν μία 84χρονη γυναίκα και ένας 71χρονος άνδρας και με την απειλή -πιθανότατα- λοστού, τους ακινητοποίησαν καταφέρνοντας τους παράλληλα πολλαπλά χτυπήματα στα πρόσωπά τους και στην συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και μεγάλο αριθμό κοσμημάτων.
χειροπέδες

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...