Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΤΕΕ Εύβοιας : "Κε Περιφερειάρχη στηρίξτε την Ευβοϊκή Πίστη"

Το Περιφερειακό Τμήμα Εύβοιας του ΤΕΕ με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Στ.Ελλάδας, Κλέαρχο Περγαντά ζητά τη στήριξη της Ευβοϊκής Πίστης με κατάθεση μέρους των διαθέσιμων χρημάτων στην Τράπεζα της Εύβοιας.


Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

"Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη,

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα στηρίζει την τοπική οικονομία.

Έχει στηρίξει και στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους Μηχανικούς του Νομού Ευβοίας, με χορήγηση εγγυητικών επιστολών, χορηγήσεων και άλλων διευκολύνσεων.

Η σημασία της στήριξης που παρέχεται γίνεται αισθητή ιδιαιτέρως σήμερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε και χαρακτηρίζονται από μηδενική ρευστότητα προς τις επιχειρήσεις.

Σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον η Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας δίνει τη δυνατότητα σε αρκετές επιχειρήσεις να υπάρχουν.

Δυστυχώς, το κλείσιμο των τριών συνεταιριστικών Τραπεζών με την φήμη ότι η τέταρτη Τράπεζα που θα έκλεινε ήταν της Εύβοιας και ο τρόπος που προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία των καταθετών αρνητικά και έτσι να δημιουργήσει πρόβλημα και στη Τράπεζα Ευβοίας.

Για αυτό το λόγο η Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας χρειάζεται τη στήριξη σας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Ζητούμε ένα μέρος των διαθέσιμων χρημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να κατατεθούν στη Συνεταιριστική Τράπεζα της Εύβοιας, έστω τα χρήματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Όπως γνωρίζετε, οι καταθέσεις έτσι και αλλιώς είναι διασφαλισμένες από την Τράπεζα της Ελλάδας. Ευελπιστούμε σε θετική αντιμετώπιση του θέματος".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...