Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο Νάσος Γαλακτερός στα Ψαχνά Ευβοίας

Στην εκδήλωση των συλλόγων Πάλης-Ρυθμικής, που θα διεξαχθεί στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών την 1η Ιουλίου, θα παρευρίσκεται και ο γνωστός καλαθοσφαιριστής Νάσος Γαλακτερός. Ο Νάσος Γαλακτερός δέχτηκε με μεγάλη ευχαρίστηση της Ολυμπιονίκου Φανής Ψαθά και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Βασίλη Κολλάρου να παρευρίσκεται στην εκδήλωση και απ' ότι ανέφερε θα είναι εκεί.

Ο Νάσος Γαλακτερός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αμύντα και γρήγορα επισημάνθηκε ως ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, με την οποία έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από τους φίλους της ομάδας. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος το 1992. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 1993 προκάλεσε διαμαρτυρίες από μερίδα των οπαδών.
Τη σεζόν 1993-1994 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και κατακτά το Κύπελλο Κόρατς μέσα στην Τεργέστη, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας. Το 1995 κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος και πάλι με τον ΠΑΟΚ.
Την επόμενη χρονιά μετακομίζει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό με τον οποίο κατακτά 2 πρωταθλήματα (1996, 1997), 1 κύπελλο (1997) αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα 2 τρόπαια που κατέκτησε την ίδια χρονιά τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν.
Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Άρη με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998.
evia-logos.blogspot.com
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...