Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΚΥΜΗ: Ο Καλλίρης στο μεγαλύτερο Party του καλοκαιριού

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης και η ομάδα καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων διοργανώνει συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Θάνο Καλλίρη στο μεγαλύτερο Party του καλοκαιριού.

 Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ραντεβού στο Club Εν Πλω στη Πλατάνα Ευβοίας. Επίσης θα γίνει και παρουσίαση του νέου ύμνου της ομάδας, Τιμή εισόδου 10 ευρώ! Παρασκεύη 15 Ιουλίου …το παιχνίδι παίζεται στο Εν Πλω, στην Κύμη!

Ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε σημαντική επιτυχία κυρίως στη δεκαετία του '90, τραγουδώντας τραγούδια και μπαλάντες της ποπ.


Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με το συγκρότημα «Bang» (μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή), με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τραγουδώντας το «Stop» το 1987. Ακολούθησε η επιτυχία «Κάνε το λάθος» και το 1990 η διάλυση του συγκροτήματος, οπότε και έκανε σόλο καριέρα.

Το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σε καταδικάζω» και ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, όπως «Γιορτάζω» (1993), "Θα περιμένω", «Το Νου σου κύριε Οδηγέ» (1994), «Αγάπη καλοκαιρινή», «Φώναξέ με», «Love Sorry» (τραγούδι τίτλων σε ομώνυμη τηλεοπτική σειρά), «Ένα χαμόγελο για τον Ανδρέα» και άλλα.

Παράλληλα, ανέπτυξε φιλανθρωπική δράση, βοηθώντας ενεργά το «Χαμόγελο του Παιδιού». Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη. Συνεργάστηκε με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ναταλία Γερμανού, με την οποία είχε πολύχρονο δεσμό.

Το τελευταίο του CD έχει όνομα "Για χάρη σου μπορώ". Στο συγκεκριμένο CD του υπογράφει 2 τραγούδια ο Ανδρέας Λάμπρου αλλά και νέοι καλλιτέχνες όπως π.χ. ο Βασίλης Πάλλης (Συνθέτης/Στιχουργός).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...