Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Αναγνωστάκης με κλιμάκιο του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας του Δυτικού Κουρδιστάν και της Συρίας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της βουλής της Δημοκρατικής Αριστεράς, μεταξύ κλιμακίου του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας, με κύριο εκπρόσωπο τον κ. Saleh Muslem, υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του κόμματος και των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς, Αναγνωστάκη Δημήτρη και Γιαννακάκη Μαρίας.


Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Muslem, ενημέρωσε για τις θέσεις του κόμματός του, προτείνοντας ως λύση, για την περιοχή της Συρίας, την απαγκίστρωση από δικτατορικά καθεστώτα, μέσω της δημιουργίας δημοκρατικών θεσμών, που θα σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα κατοχυρώνουν ελευθερίες για τη συνύπαρξη των διαφορετικών λαών της περιοχής.

Κατόπιν ενημέρωσε τους παριστάμενους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, πως σκοπός της επίσκεψης είναι, η αναζήτηση πρόσβασης προς τους διεθνείς οργανισμούς, για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά και για την παροχή βοήθειας σε θέματα εκπαίδευσης, που αφορούν σε διοικητικούς, πανεπιστημιακούς και λοιπούς τομείς.

Η κα. Γιαννακάκη, ως υπεύθυνη του τομέα Εξωτερικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την επίσκεψη και διαπίστωσε σύμπτωση απόψεων, αναφορικά με τους χειρισμούς, που θα πρέπει να γίνουν για την επίλυση των προβλημάτων της Συρίας.Τέλος ο κ. Αναγνωστάκης, ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς, διαβεβαίωσε τα μέλη της αντιπροσωπείας, ότι το περιεχόμενο της συνάντησης θα γνωστοποιηθεί στο σύνολο των Βουλευτών και στελεχών του κόμματος και ευχήθηκε να υπάρξει σύντομα ειρηνική και βιώσιμη λύση του Συριακού προβλήματος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...