Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Hotel Transylvania στο ΜΑΓΙΑ με τη φωνή του Βασ. Χαραλαμπόπουλου!

Έφτασαν οι γιορτές και οι κινηματογράφοι κατακλύζονται από παιδικές ταινίες. Το Hotel  Transylvania προβάλλεται στο ΜΑΓΙΑ, από σήμερα Πέμπτη 6/12 εώς την Τετάρτη 12/12.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δανείζει την φωνή του στον κεντρικό ήρωα της ταινίας, τον Δράκουλα.

Την αστεία και πρωτότυπη αυτή ιστορία σκηνοθετεί ένα από τα πρωτοπόρα και υποσχόμενα μυαλά στον χώρο του animation, o Genndy Tartakovksy, ο οποίος, όπως και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας του, αποδεικνύεται ένας αξέχαστος οικοδεσπότης.

Η ευφάνταστη σκηνοθεσία, οι καλοδουλεμένες κωμικές λεπτομέρειες και η φροντίδα να μην χαθεί ούτε στιγμή ο ρυθμός των σπαρταριστών διαλόγων προσφέρουν εκτός από μια συναρπαστική κωμωδία για όλη την οικογένεια, μια μοναδική εμπειρία που θα αλλάξει τη γνώμη μας για τον Δράκουλα, τους φίλους τους, αλλά και για τις δυνατότητες του animation.


Hotel Transylvania
Hotel Transylvania (Photo credit: Wikipedia)
Λίγα λόγια την ταινία:
Καλώς ήλθατε στο Hotel Transylvania, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα (Adam Sandler) όπου τα τέρατα και οι οικογένειες τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθεροι, χωρίς να τους ενοχλεί η ανθρώπινη παρουσία. Με αφορμή τα 118α γενέθλια της κόρης του Mavis, ο Δράκουλας καλεί για το σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και την νύφη του, την Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων κ.ά. για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Το ιδανικό σκηνικό όμως κινδυνεύει να καταρρεύσει από την παρουσία ενός κοινού θνητού που ανακαλύπτει τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Mavis.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Καθημερινά 18.00μμ και Σαββατοκύριακο 16.00μμ.
Τιμή Εισιτηρίου: 7 €, Παιδικό 6€, κάθε Τετάρτη όλοι 5€


Κινηματογράφος ΜΑ.ΓΙΑ Movietone

Αβάντων 83 - Χαλκίδα
Τηλ: 2221025625


Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...