Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΗΜΑΡ Εύβοιας αποφασίζει για τις εκλογές περιφέρειας και δήμων

Η κομματική Οργάνωση της ΔΗΜΑΡ Εύβοιας στη  συνέλευση των μελών της με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές (περιφέρειας και δήμων)


1. Συμφώνησε με τις αποφάσεις του περιφερειακού οργάνου της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας, για τις δυνατότητες του κόμματός μας να προσφέρει τις απαιτούμενες εναλλακτικές πολιτικές στη λειτουργία και δράση της περιφέρειας Στερεάς, μαζί με την κοινωνία δημοκρατών-προοδευτικών πολιτών.
Τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από το περιφερειακό όργανο της ΔΗΜΑΡ Στερεάς και θα λάβουν έγκριση από την Κ.Ε. του κόμματος

2. Η οργάνωσή μας μαζί με τις οργανώσεις του κόμματός μας στους άλλους νομούς της περιφέρειας, προχωρά στην δημιουργία ευρύτερων συσπειρώσεων στην κοινωνία των πολιτών.

3. Η συζήτησή μας σε ότι αφορά τον Δήμο της Χαλκίδας προχώρησε σε μια πρώτη καταγραφή της αυτοδιοικητικής εικόνας των υπολοίπων υποψηφίων για τον Δήμο και αποφάσισε την διερεύνηση ευρύτερων συμπτώσεων στα προγράμματα για την πόλη και την ποιότητα ζωής των πολιτών της.

Τα θέματα του Δήμου θα απασχολήσουν την οργάνωσή μας σε νέες συνεδριάσεις, που θα περιλάβουν και την θέση μας ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΔΗΜΑΡ για τους υπολοίπους Δήμους της Εύβοιας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...