Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αιδηψός: Ιδιοκτήτρια οικίας έτρεψε σε φυγή διαρρήκτη!

Παρά τα χρονάκια της, η 68χρονη γυναίκα δεν φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τον 21χρονο που ήδη είχε προκαλέσει ζημιές στην κεντρική είσοδο του σπιτιού της παραβιάζοντάς την

Ούτε που σκέφτηκε να ελέγξει αν βρισκόταν κάποιος μέσα στο σπίτι που έβαλε στο «μάτι» στην Αιδηψό, ένας νεαρός διαρρήκτης ο οποίος αποφάσισε μάλιστα να δράσει… μέρα- μεσημέρι! Ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με την ιδιοκτήτρια και το έβαλε στα πόδια.

Παρά τα χρονάκια της, η 68χρονη γυναίκα δεν φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τον 21χρονο που ήδη είχε προκαλέσει ζημιές στην κεντρική είσοδο του σπιτιού της παραβιάζοντάς την. Άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά της και ετοιμάστηκε να του… επιτεθεί, αλλά εκείνος δεν κάθισε να τα βάλει μαζί της και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση!

Η ιδιοκτήτρια, όμως, τον είχε δει καθαρά και έδωσε την πλήρη περιγραφή του στους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και εντόπισαν τον 21χρονο πριν απομακρυνθεί από την περιοχή.

Ο επίδοξος διαρρήκτης ανακρίνεται στο αστυνομικό τμήμα Αιδηψού για να διαπιστωθεί αν είχε τρυπώσει και σε άλλα σπίτια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...