Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αποστόλου: Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στη διάλυση των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο των ιατρείων ΕΟΠΠΥ στη Χαλκίδα:


"Η συγκυβέρνηση του μνημονίου οδηγείται σε μία ακόμα πρωτοφανή κίνηση: βάζει λουκέτο σε όλες τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ, πριν καν δημοσιευτεί στο ΦΕΚ της κυβέρνησης ο καταστροφικός νόμος Γεωργιάδη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. 



Θυσιάζοντας για ακόμα μία φορά τους πολίτες στο βωμό της επίτευξης των μνημονιακών πολιτικών τους, οδηγούνται στην πλήρη εξόντωση της δημόσιας και δωρεάς υγείας, με σκοπό την ιδιωτικοποίηση όλων των υπηρεσιών.
Η στέρηση της δωρεάν πρόσβασης στην ιατρική περίθαλψη θα οδηγήσει σε πραγματική εξαθλίωση τόσο το λαό, όσο και τους εργαζόμενους στις μονάδες του ΕΟΠΠΥ, οι οποίοι υποχρεώνονται σε διαθεσιμότητες-απολύσεις.


Τα δραματικά αποτελέσματα που θα έχει κι αυτή η πολιτική της κυβέρνησης είναι φανερά. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα ενάντια στη διάλυση των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ, μαχόμενοι για την εξασφάλιση της δημόσιας και δωρεάν υγείας των πολιτών."

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...