Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη 25χρονος για διακεκριμένες κλοπές στη Χαλκίδα

Ο δράστης κατά τη διάρρηξη αυτοκινήτου, έγινε αντιληπτός από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ο οποίος τον συνέλαβε μετά από πεζή καταδίωξη


Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει πρόσφατα κλοπή - διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και δύο κινητά τηλέφωνα


Σημειώνεται ότι ο 25χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών και πρόσφατα είχαν επιβληθεί σε βάρος του περιοριστικοί όροι

Συνελήφθη, χθες (03-02-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα χθες αργά το βράδυ, ο 25χρονος έθραυσε το τζάμι σταθμευμένου Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 37χρονης ημεδαπής στη Χαλκίδα, με σκοπό την κλοπή αντικειμένων από το εσωτερικό του.

Κατά την διάπραξη της διάρρηξης, ο 25χρονος έγινε αντιληπτός από τον ανωτέρω αστυνομικό, ο οποίος περνούσε από το σημείο και τράπηκε πεζός σε φυγή. Ο αστυνομικός τον καταδίωξε και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα και συνέδραμαν αστυνομικοί της Α’ Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι οδήγησαν τον 25χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος, πριν από λίγες ημέρες (την 31.01.2014), είχε διαπράξει κλοπή – διάρρηξη σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού στη Χαλκίδα.

Μάλιστα βραδινές ώρες εκείνης της ημέρας, είχε κατασχεθεί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας σάκος τον οποίο είχε απορρίψει ο 25χρονος σε πάρκο της περιοχής, και περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία και αντικείμενα (ηχοσύστημα και ηχεία) που είχε αφαιρέσει από το ανωτέρω όχημα και αποδόθηκαν στον 40χρονο ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών και πρόσφατα είχαν επιβληθεί σε βάρος του περιοριστικοί όροι από την κα. Ανακρίτρια Χαλκίδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...