Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Καμμένος στη Χαλκίδα: Κάποιοι φροντίζουν να παραμένει στην Τουρκία ο Αγγ. Φιλιππίδης

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι κάποιοι φροντίζουν να παραμείνει στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης.


«Ο κ. Φιλιππίδης είναι ελεύθερος στην Τουρκία να τρώει μπακλαβάδες. Μετά από τα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κάποιοι φροντίζουν ο κ. Φιλιππίδης να παραμείνει στην Τουρκία ουσιαστικά προστατευόμενος», ανέφερε ο κ. Καμμένος μιλώντας σε ημερίδα του κόμματος στη Χαλκίδα για να προσθέσει:
«Είναι μαζί με τον κ. Χριστοφοράκο, που παραμένει στη Γερμανία γιατί δεν πρέπει να μιλήσει και να πει σε ποιους Έλληνες πολιτικούς έδινε χρήματα η Siemens. Είναι μαζί με τον κ. Γριβέα, τον συνέταιρο του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, που κατήγγειλα για εμπλοκή στο θέμα των CDS πριν από τρία ολόκληρα χρόνια, αλλά φρόντισαν να τον αφήσουν να φύγει με τουλάχιστον 18 εκατομμύρια ευρώ, που πήρε επίσημα ως δάνειο για τις πτωχευμένες του επιχειρήσεις και διακίνησε μέσω offshore εταιρειών στην Κύπρο, στο Λονδίνο και στην Ελβετία, στις διευθύνσεις όπου η ελληνική Δικαιοσύνη ψάχνει τις εξωχώριες εταιρείες του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού».

Σημείωσε τέλος ότι «την ώρα που ο Φιλιππίδης, ο Γριβέας, ο Χριστοφοράκος και άλλοι τόσοι βρίσκονται στα πέρατα της γης, υπό την προστασία του σημερινού συστήματος για να μη μιλήσουν, οι έλληνες πολίτες διώκονται».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...