Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο τσαντάκιας πήγε στο Τμήμα για να... καταγγείλει κλοπή της μοτό του και συνελήφθη!

Προχθές το βράδυ, 36χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι  νωρίτερα και περίπου την 21:00΄ώρα, δύο άγνωστοι δράστες, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και εκμεταλλευόμενοι ολιγόλεπτη στάθμευση του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου της σε περιοχή της Χαλκίδας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των (550) ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών, κλειδιά της οικίας και του επαγγελματικού της γραφείου και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.


Χθες το μεσημέρι, ο 46χρονος μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και δήλωσε την κλοπή της δίκυκλης μοτοσικλέτας του, η οποία στο μεταξύ είχε βρεθεί από τους αστυνομικούς, εγκαταλελειμμένη, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος δήλωσε ψευδώς την κλοπή της ανωτέρω μοτοσικλέτας, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες και εξακριβώθηκε ότι ο ίδιος ως συνεπιβάτης αυτής και με οδηγό έναν συνεργό του, διέπραξαν την κλοπή της τσάντας από το όχημα της 36χρονης.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...