Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ιστιαία: Το κλεμμένο Ι.Χ. τους "οδήγησε" στην "αγκαλιά" της ...Αστυνομίας - τρεις συλλήψεις!

Hellenic Police
Hellenic Police (Photo credit: Wikipedia)

Τρεις κλέφτες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στην Ιστιαία το Σάββατο 25-01 το πρωί. 

Τα τρία άτομα ηλικίας 66 και 44 ετών και ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, πιάστηκαν με κλεμμένο ΙΧ και σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. 


Οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, εντόπισαν τους τρεις δράστες να μεταφέρουν κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο σε τρέιλερ, που ρυμουλκούσαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 44χρονου.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το κλεμμένο όχημα ανήκει σε 73χρονο ημεδαπό και οι δράστες το αφαίρεσαν πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας (25-01-2014) από περιοχή της Χαλκίδας, όπου το είχε σταθμεύσει ο ιδιοκτήτης του.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 44χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής, όπως επίσης και μία ξιφολόγχη, συνολικού μήκους (35) εκατοστών, που βρέθηκε στο εσωτερικό του.

Σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσε η από 27-03-2013 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και έξι (6) μηνών για διάπραξη κλοπής μεγάλης αξίας.

Το  Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον 73χρονο ιδιοκτήτη του, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...