Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Αγγέλου: Πάντα μου άρεσαν τα ζόρικα

Για την προοπτική που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφές, μίλησε ο Χαλκιδέος προπονητής, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πάντα του άρεσαν τα ζόρικα, ενώ μίλησε για τις συναντήσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Top16.

 
Οι δηλώσεις του στη "Real News":


"Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Το σκέφτηκα πολύ πριν πω το 'ναι'. Αυτό που με δελέασε κυρίως είναι η επαγγελματική προοπτική, το δύσκολο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά μου. Ανέκαθεν μου άρεσαν τα πιο ζόρικα. Τα επιζητούσα και τα επιζητώ πάντα'.

Για τον Άρη, είπε πως 'θα είναι πάντα μέσα μου, στην καρδιά και την ψυχή μου. Του οφείλω και θα του οφείλω τα πάντα. Κι όπως είπα και στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, αισθάνομαι πολύ μικρός και λίγος για να ερμηνεύσω εγώ την ιστορία του'.

Σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες της νέας του ομάδας, τόνισε ότι 'πρόκειται για ομάδα που, από όσα έχω καταλάβει, φιλοδοξεί να πετύχει το κάτι παραπάνω. Κινείται σε υψηλό επίπεδο και από τις πρώτες μου κιόλας συζητήσεις με τους ανθρώπους της γρήγορα αντιλήφθηκα πόσο πολύ αγαπούν το μπάσκετ και πόσο πολύ θέλουν να διακριθούν. Κι επειδή είμαι κι εγώ λάτρης του αθλήματος, θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά'.

Στο ΤΟΡ16, η Εφές θα συναντήσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό 'το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν μεγάλες μάχες ανάμεσα σε ομάδες που αρκετά χρόνια τώρα βρίσκονται στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πρόκειται για όμιλο ανοικτό σε κάθε πρόβλεψη και αποτέλεσμα. Σίγουρα με περιμένει πολλή δουλειά'.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...