Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ απεργών στου ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ - Συγκέντρωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Χαλκίδας

Σήμερα 24/12/2013 για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι εργαζόμενοι στον Παπουτσάνη με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης βρίσκονται σε απεργία για τις απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εργοστάσιο. 


Στα πλαίσια της απόφασής τους οι εργαζόμενοι πήραν μέτρα για τη περιφρούρηση της απεργίας με τη μαζική τους παρουσία στη πύλη του εργοστασίου. Στο πλευρό τους και τη πρώτη μέρα της απεργίας και σήμερα βρέθηκαν αλληλέγγυα δυνάμεις από πρωτοβάθμια ταξικά σωματεία της περιοχής (Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνδικάτο μετάλλου, Συνδικάτο τροφίμων ποτών κα).


Η εργοδοσία, αμείλικτη και προκλητική, κινητοποίησε αστυνομικές δυνάμεις για να εκφοβίσει και σπάσει την απεργία των εργαζομένων.

Η διοίκηση της αστυνομίας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του εργοδότη προχώρησε σε 8 συλλήψεις απεργών και συνδικαλιστών από την πύλη του εργοστασίου.

- Να αφεθούν ελεύθεροι τώρα όλοι οι προσαχθέντες
- Να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ

Στο πλευρό των απεργών και των προσαχθέντων αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Πέτρος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ και αντιπροσωπεία από τη γραμματεία ΠΑΜΕ της Εύβοιας. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...