Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αγορά: Η ντροπή της Χαλκίδας πρέπει να τελειώσει άμεσα.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

Με απόφαση  του Συμβουλίου της Επικρατείας, δικαιώθηκε  η προσφυγή  που  είχε καταθέσει ο πρώην  δήμαρχος  Χαλκίδας  και  νυν  βουλευτής  της Δημοκρατικής Αριστεράς  Δημήτρης Αναγνωστάκης,  για  ακύρωση  της  απόφασης  του  Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του  Υπουργείου  Πολιτισμού, βάση της οποίας χαρακτηρίστηκε  διατηρητέα  η παλιά Δημοτική  Αγορά Χαλκίδας. Δημήτρης Αναγνωστάκης


Η  απόφαση  αυτή  σηματοδοτεί  τη  δικαίωση  του  αγώνα  των  κατοίκων  της  πόλης  και της τότε Δημοτικής  Αρχής. Αποτελεί δε απάντηση - κόλαφο στα ποικιλώνυμα πολιτικά, οικονομικά και επαγγελματικά συμφέροντα, που αντιστρατεύτηκαν την κοινή προσπάθεια πολιτών και φορέων  της τοπικής μας  κοινωνίας.

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τον αποχαρακτηρισμό της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας, αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τη Χαλκίδα, να αξιοποιήσει το χώρο προς όφελος όλων των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.

Η απόφαση  ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα. Η ντροπή της Χαλκίδας  πρέπει να τελειώσει άμεσα. Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκίδας, οφείλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία. Σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό, οι φορείς, οι σύλλογοι, οι πολίτες, θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό τον σκοπό.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και σε αυτή την προσπάθεια θα είναι στην πρώτη γραμμή, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις, στο να γίνει πράξη ένα έργο, που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...