Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επίσκεψη στο ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας ο Ίκαρος

Ο Ίκαρος Χαλκίδας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο κι επισκέφτηκε το Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας όπου φοιτούν παιδιά με προβλήματα αυτισμού και με ειδικές ανάγκες.


«Το πρωί της Παρασκευής (15/11) αντιπροσωπεία της διοίκησης αλλά και των παικτών της  ομάδας μας επισκέφτηκε το Ειδικό ΕΠΑΛ Χαλκίδας όπου φοιτούν παιδιά με προβλήματα αυτισμού και με ειδικές ανάγκες. Τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους είχαν οργανώσει μία εκδήλωση για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο Άλεξ Βουγιούκας και ο Ιβαν Άσκα, ενώ εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο μάνατζερ της ομάδας Σταύρος Ελληνιάδης. Στο τέλος της εκδήλωσης οι παίκτες της ομάδας μας, έδωσαν μία αναμνηστική φανέλα του Ικάρου με τις υπογραφές όλων των παικτών και μια μπάλα με όλες τις υπογραφές καθώς και αναμνηστικά σημαιάκια. Οι φίλοι του Ικάρου Χαλκίδας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι που είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες με τους οποίους έβγαλαν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Ίκαρος Χαλκίδας είναι κοντά σε όλες τις ευπαθείς ομάδες και θα ήθελε να συγχαρεί τους δασκάλους των παιδιών και τον διευθυντή του σχολείου για το άριστο έργο που επιτελούν».


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...