Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Χαλκίδα: Τον άφησαν ελεύθερο και συνέχισε να ανοίγει αυτοκίνητα!

30χρονος ομογενής από το Καζακστάν έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές και παράβαση του νόμου για ναρκωτικά, ενώ από το 2002  προφυλακίζεται κάθε τόσο σε διάφορες φυλακές

Κάθε τέσσερις μήνες... πέφτει στα χέρια των αστυνομικών ένας διαρρήκτης αυτοκινήτων με πλούσιο παρελθόν! Από τον περασμένο Απρίλιο, συνελήφθη ξανά τον Αύγουστο και τώρα για τρίτη φορά, αλλά κάθε φορά οι δικαστικές αρχές τον αφήνουν ελεύθερο με αποτέλεσμα να έχει «ανοίξει» συνολικά 36 οχήματα!

Ο 30χρονος ομογενής από το Καζακστάν έχει συλληφθεί επανειλημμένα για κλοπές, απόπειρες κλοπών και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, ενώ από το 2002  προφυλακίζεται κάθε τόσο σε διάφορες φυλακές. Όταν τον βρήκαν στη Χαλκίδα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τον υπέβαλαν σε έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του τέσσερα μαχαίρια και ένα κατσαβίδι, ένα φορητό υπολογιστή, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, έναν πολυφορτιστή, ένα τηλεχειριστήριο ηχοσυστήματος αυτοκινήτου, τέσσερα κινητά και μία θήκη, έναν φακό, ένα ζευγάρι γάντια, ένα δερμάτινο πορτοφόλι, δύο σακίδια, ένα πολυεργαλείο, ένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου, αλλά και 0,8 γραμμαρίου ηρωίνης και πέντε ναρκωτικά χάπια!

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, πριν από την σύλληψή του, είχε διαρρήξει πέντε  αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Μέρος των κλοπιμαίων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Τον περασμένο Αύγουστο ο 30χρονος είχε  είχε συλληφθεί για άλλες οκτώ κλοπές από οχήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Αλλά και τον Απρίλιο, είχε κατηγορηθεί για άλλες... 24 διαρρήξεις αυτοκινήτων! Τώρα,
σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του για διακεκριμένες  κλοπών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον ανακριτή. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...