Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιου Αντιπεριφερειάρχη το "κεφάλι επί πίνακι" ζήτησε ο Περγαντάς - Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς

Άγρια κόντρα με απίστευτες ατάκες μεταξύ Περγαντά - Μπουραντά. Γιατί πέταξε εκτός ομάδας τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας ο Περιφερειάρχης...

- Για διατάξεις Φρανκενστάιν στον Καλλικράτη έκανε λόγο ο Περγαντάς

- Τι απάντησε ο Αντιπεριφερειάρχης όταν του ανακλήθηκαν όλες οι αρμοδιότητες και του ζητήθηκε η παραίτηση

Έκτος ομάδας Περγαντά βρίσκεται πλέον ο Αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας Θανάσης Μπουραντάς, όπως δημόσια ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης στην έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου σήμερα.

Ο Κλέαρχος Περγαντάς ανακάλεσε όλες τις αρμοδιότητες που είχε δώσει στον πρωην στενό συνεργάτη του και Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά, ενώ παράλληλα τον κάλεσε να υποβάλει εδώ και τώρα την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Ο Θανάσης Μπουραντάς σήκωσε το γάντι και του απάντησε ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει το μισθό του, αλλά θα παραμείνει στη θέση του. Ο Αντιπερειφεριάρχης τόνισε ότι ο Περιφερειάρχης δεν στάθηκε ικανός να δώσει λύσεις στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα της Εύβοιας, ενώ τον κατηγόρησε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κάνει ρουσφετάκια μέσα από το ΕΣΠΑ.

Έσκισε την παραίτηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόντρα των δυο ανδρών έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Το τελευταίο διάστημα όμως τα πράγματα έφτασαν στα άκρα με αφορμή και την κατάληψη που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

"Τους αιρετούς τους «τελειώνουν» ή τους αναδεικνύουν οι πολίτες και κανένας άλλος", τόνισε ο Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος φέρεται να έσκισε την παραίτηση που του έδωσε να υπογράψει ο Περιφερειάρχης στην προσυνεδρίαση που προηγήθηκε του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Για διατάξεις Φρανκενστάιν στον Καλλικράτη μίλησε ο Κλέαρχος Περγαντάς, κατακεραυνώνοντας τον πρωην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, αφού σύμφωνα με τις διατάξεις του Καλλικράτη ο Περιφερειάρχης δεν μπορεί να παύσει τους Αντιπεριφερειάρχες.
Lamiareport.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...