Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

«ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ» στη ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

«ΤΟ ΠΑΤΖΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ζαρζαβατικό. Το κρεμμύδι έχει τόσες σελίδες όσο το Πόλεμος και Ειρήνη και καθεμιά τους είναι αρκετά αψιά για να κάνει ακόμα κι έναν δυνατό άνδρα να δακρύσει,…»


Από το βιβλίο του ΤΟΜ ΡΟΜΠΙΝΣ, «ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ».

Είναι το βιβλίο που θα συζητήσει η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ του βιβλιοπωλείου ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 στις 7 το απόγευμα.

Μέσα Φθινοπώρου και η μέρα συνεχίζει να μικραίνει, όμως στην πάντα όμορφη συντροφιά της Λέσχης Ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου μας όσο περνάει η ώρα το ενδιαφέρον μεγαλώνει.
Ένα τσάι ή καφές  συμπληρώνουν την ωραία κουβέντα… και ο χρόνος πάντα να μην επαρκεί…
Ελάτε κι αδιάβαστοι…  θα είμαστε επιεικείς στη βαθμολογία!
Πάντως το βιβλίο υπάρχει στο βιβλιοπωλείο .

Η λέσχη ανάγνωσης είναι μία παρέα αναγνωστών, που συναντώνται μία φορά το μήνα και συζητούν για το βιβλίο που έχουν επιλέξει από τον προηγούμενο μήνα. Μέσα από το ανθρώπινο «μωσαϊκό» της παρέας οι αναγνώστες ανακαλύπτουν με έκπληξη ότι ένα μυθιστόρημα ή διήγημα «κρύβει» μυστικά που αποκαλύπτονται μέσα από μία εποικοδομητική και πάνω απ΄ όλα διασκεδαστική και ευχάριστη κουβεντούλα διάρκειας μιας το πολύ μιάμισης ώρας. Το μυαλό ξεκουράζεται, «γεμίζουν οι μπαταρίες» και οι αναγνώστες περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη συνάντηση.

Η υποχρέωση των αναγνωστών είναι μόνο η αγορά του προς συζήτηση βιβλίου.

ΔΗΜ. & ΣΤ. ΠΕΡΓΑΜΑΛΗΣ ΟΕ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΧΑΡΩΝΔΑ 14  (ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ)
ΧΑΛΚΙΔΑ      ΤΚ 34100
ΤΗΛ. 2221076335,  2221080107, 2221076394
FAX  2221080102

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...