Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο Αναγνωστάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καρύστου

Σε συνέχεια του κύκλου επαφών με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, παραβρέθηκε χθες, Τετάρτη 28 Αυγούστου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής τόσο από τον Δήμαρχο Καρύστου, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Μεταξύ των προβλημάτων που αναφέρθηκαν, ήταν η έλλειψη στις βασικές υποδομές της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του επαρχιακού  οδικού δικτύου, η αποκατάσταση των πληγέντων από φωτιές και πλημμύρες καθώς και το ιδιοκτησιακό πρόβλημα καθορισμού κυριότητας, που αντιμετωπίζουν δημότες της περιοχής εδώ και δεκαετίες.

Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο βουλευτής της Εύβοιας, αναφέρθηκε στις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, με τις οποίες προσπάθησε να στηρίξει το Δήμο της Καρύστου και αφορούσαν στη συνέχεια λειτουργίας του Νοσοκομείου Καρύστου, του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ αλλά και στην άμεση αποζημίωση των πληγέντων από φωτιές και πλημμύρες προηγούμενων ετών.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...