Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΨΕ: Βραδιά για τον Γιώργο Ζαμπέτα και στο Νίκο Γκάτσο.

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ», διοργανώνει βραδιά αφιερωμένη στο Γιώργο Ζαμπέτα και στο Νίκο Γκάτσο.

Η λαϊκή ορχήστρα του Ωδείου θα παίξει στην εκδήλωση που θα γίνει το σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου , στο Κόκκινο Σπίτι, στο Κρηπίδωμα και  θα αρχίσει στις 9 μ.μ.

Το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας «ΝΙΚΟΣ ΣΚΑΛΚΩΤΑΣ», λειτουργεί στην πόλη μας από το 1984. Η παρουσία του στη μουσική ζωή της πόλης είναι σημαντική, τόσο στον τομέα της μουσικής παιδείας, όσο και σ’ αυτόν των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Τα μαθήματα που διδάσκονται στο Δημοτικό Ωδείο είναι : Ανώτερα Θεωρητικά (Ειδ. Αρμονία-Αντίστιξη-Φούγκα)   - προετοιμασία για το μουσικό πανεπιστήμιο- Πιάνο – Βιολί – Τρομπέτα – Βιολοντσέλο – Κλασικό, ελαφρό τραγούδι – κιθάρα Κλασική, Ακουστική, ηλεκτρική – Αρμόνιο – Ακορντεόν – Μπουζούκι- Μουσική προπαιδεία (για παιδιά ηλικίας 4- 6 χρονών) (το μάθημα είναι ατομικό).
Ειδικότερα: Η τήρηση των διδάκτρων στα πλέον χαμηλά επίπεδα και η δωρεάν διδασκαλία των υποχρεωτικών μαθημάτων (θεωρία-Αρμονία-Σολφέζ-Ιστορία-Μορφολογία) λόγω του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα  και της επιχορήγησης του ΔΟΑΠΠΕΧ, παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο μαγευτικό κόσμο της μουσικής, σε όλα τα παιδιά και τους ενήλικες της πόλης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...