Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Δυστυχώς υπέκυψε η 46χρονη μητέρα που είχε τραυματιστεί στη μετωπική της Ιστιαίας [Video & Photos]

Θρήνος στην Ιστιαία για την 46χρονη μητέρα, που δεν άντεξε - Στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα νοσηλεύονται τα παιδιά της, ενώ στο νοσοκομείο της Λαμίας μαζί με τους άλλους τραυματίες παραμένει νοσηλευόμενος ο σύζυγός της....

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, είναι ο τραγικός απολογισμός της χθεσινοβραδινής μετωπικής σύγκρουσης, που έγινε λίγο πριν τις 9:00΄ το βράδυ του Σαββάτου, στο δρόμο Ιστιαίας - Πευκί, στη θέση "Πλατανιάς".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ένα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 50χρονος πυροσβέστης από την Ιστιαία και στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 46χρονη γυναίκα του, τα δυό τους παιδιά και ένα ανιψάκι του. Το άλλο αυτοκίνητο οδηγούσε ένας Αθηναίος με συνοδηγό έναν Αλβανό.

Τα δυο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περιπολικά, Πυροσβεστικά, Ασθενοφόρα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον συνάδελφό τους, την γυναίκα και τα παιδιά, καθώς και τους άλλους δυο τραυματίες από το άλλο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το istiaianews, αρχικά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης των τραυματιών και κυρίως της 46χρονης, ζητήθηκε να γίνει διακομιδή με ελικόπτερο στην Αθήνα, ωστόσο αυτό για τεχνικούς λόγους δεν κατέστη δυνατό.

Αρχικά οι 7 τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κ.Υ. Ιστιαίας, ενώ παράλληλα στήθηκε επιχείρηση διακομιδής με έκτακτο ferry boat από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα και από κει στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Η 46χρονη μητέρα τους όμως δεν τα κατάφερε και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σοβαρά τραυματίστηκαν επίσης ο 50χρονοςσύζυγός της και ο Αλβανός συνοδηγός του άλλου αυτοκίνητου.

Δείτε βίντεο και φώτο από το istiaianews:









LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...