Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος του Αλιβερίου που έλιωσε το γυναικολόγο και τη γυναίκα του



Προφυλακιστέος κρίθηκε ο τελικά 23χρονος Πακιστανός που σκότωσε, όπως o ίδιος ομολόγησε, το ζευγάρι στο Αλιβέρι, μετά την απολογία του στον Ανακριτή του Πρωτοδικείου Χαλκίδας.


Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει αμετανόητος και επαναλαμβάνει στους αστυνομικούς πως ήθελε χρήματα για να φύγει από την Ελλάδα και να γυρίσει στην πατρίδα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους υπόλοιπους έξι ομοεθνείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία και πέρασαν την πόρτα του ανακριτή,  μόνο ο ένας καταδικάστηκε και πήρε τον δρόμο προς τις φυλακές.

Από τους υπόλοιπους, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού είναι νόμιμοι, ενώ στον έναν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης ορίστηκε δικηγόρος μιας και κανείς δεν αναλάμβανε την υπεράσπισή του.

Είχε σχεδιάσει το έγκλημα

Όπως αναλυτικά γράψαμε και χθες στο star.gr, ο νεαρός κηπουρός φέρεται  να είχε σχεδιάσει τη διπλή ανθρωποκτονία καθώς λίγες μέρες πριν είχε εκμυστηρευτεί σε στενούς του φίλους το διπλό έγκλημα που επρόκειτο να διαπράξει.

Μάλιστα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, τους φώναζε μαμά και μπαμπά, αλλά ο στόχος του ήταν να κλέψει τα χρήματα τους.

«Είχα σχεδιάσει να τους καθαρίσω εδώ και καιρό. Ήθελα να πάρω τις πιστωτικές κάρτες, να κάνω ανάληψη τα χρήματα που υπήρχαν στους λογαριασμούς και να φύγω στην πατρίδα» παραδέχτηκε ο δολοφόνος.

«Ο δολοφόνος με το….  παγωμένο βλέμμα»

Την ίδια ώρα, ανώτατο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας χαρακτήρισε το δολοφόνο άτομο με «παγωμένο βλέμμα»  που καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια, δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας και δεν έσκυψε το κεφάλι ούτε μια φορά.

«Ήταν πολύ ήρεμος , δεν έδειξε να μετανιώνει ούτε στιγμή για την πράξη του, την οποία ομολόγησε»

«Τους έλιωσα….»

«Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού» είπε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός με απόλυτη ψυχραιμία και  κυνικότητα.

«Είχα πάει στο σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε για τα δεδουλευμένα μου. Όταν και πάλι αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω τον γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε.Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με πέτρα»  είπε δείχνοντας αμετανόητος που έκοψε το νήμα της ζωής των ανθρώπων που τον είχαν στη δούλεψή τους και του πρόσφεραν μεροκάματο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες της κόρης του ζευγαριού να επικοινωνήσει με τους γονείς της, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και, αρχικά, βρήκαν πεσμένη στην πισίνα στην πίσω αυλή την 54χρονη. Ήταν σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι. Ο δράστης της είχε σχεδόν πολτοποιήσει το κεφάλι με μια μεγάλη τσιμεντόπλακα. Μπαίνοντας στο εσωτερικό του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν δολοφονημένο και τον 56χρονο γυναικολόγο. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα και όπως διαπιστώθηκε ο δολοφόνος τον είχε χτυπήσει αρκετές φορές στο κεφάλι με την ίδια πλάκα και τον αποτέλειωσε καρφώνοντας ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό, κόβοντας την καρωτίδα του θύματος.

Από την έρευνα που διεξήχθη διαπιστώθηκε ότι το σπίτι ήταν αναστατωμένο. Ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε τα πτώματα στο σπίτι και πήρε μαζί του τα κλειδιά. Όπως ισχυρίστηκε φεύγοντας αφαίρεσε πιστωτικές κάρτες και κάρτες ανάληψης χρημάτων καθώς και λιγοστά μετρητά που υπήρχαν στο σπίτι.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...