Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός: Ευβοϊκό πρωινό και γλυκό


Την Τετάρτη 15 Mαΐου στη Χαλκίδα και ώρα 11:30 στο ξενοδοχείο «Λούσυ» θα γίνει ο τελικός του Πανευβοϊκού διαγωνισμού καθιέρωσης του ελληνικού ευβοϊκού πρωινού και γλυκού και της γαστρονομίας της Εύβοιας.

Σκοπός του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και τηνΈνωση Ξενοδόχων Ευβοίας, είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας, μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...