Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Τα προϊόντα της Εύβοιας στο 4ο Agro Quality Festival

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε στο 4ο Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, από 17 - 19 Μαΐου 2013.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.


Στόχος του φεστιβάλ ήταν η προβολή και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την έκθεση και προβολή τους, αλλά και μέσα από μια σειρά δράσεων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Παρουσιαστήκαν αγροτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση των καταναλωτών και των επαγγελματιών, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν πραγματικά τον πλούτο της ελληνικής γης, να γνωρίσουν τα πιστοποιημένα προϊόντα, την υγιεινή διατροφή αλλά και την διατροφική ασφάλεια.

Σκοπός της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Εύβοιας ήταν η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της Εύβοιας και η προβολή και προώθηση τους στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...