Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013, στο ΚΕΚ PRAXIS στη Χαλκίδα (οδός Χαϊνά 95)
θα λάβει χώρα ο 5ος ημιτελικός γύρος, για την ανάδειξη των καλύτερων
πιάτων από τις συνταγές της Κεντρικής Εύβοιας, τα οποία θα προκριθούν
για την τελική Φάση του Πανευβοϊκού διαγωνισμού για την ανάδειξη των πιο
χαρακτηριστικών πιάτων της Κεντρικής Εύβοιας.
Σκοπός της διαδικασίας του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.
Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.
Σκοπός της διαδικασίας του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας, είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.
Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.