Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πάμε Πακέτο: Η τραγική ιστορία μιας μάνας

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Την Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου, το Πάμε Πακέτο ξετυλίγει δύο πολύ συγκινητικές ιστορίες, σε μια βραδιά γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα με καταγωγή από την Αρμενία, η οποία ελπίζει να συναντήσει τη μητέρα και την αδερφή της, μετά από δεκαοκτώ χρόνια. Σε αντίθεση με πολλούς ομογενείς της, η Δήμητρα εγκατέλειψε την πατρίδα της για αισθηματικούς λόγους, επειδή αισθάνθηκε προδομένη από τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. Μόνη της στην αρχή, πάλεψε για να σταθεί όρθια στα πόδια της σε μια ξένη χώρα και πολύ σύντομα κατάφερε να φέρει κοντά της και τα δύο της παιδιά. Επί δεκαοκτώ χρόνια, δεν σταμάτησε στιγμή να σκέφτεται τη μητέρα και την αδερφή της. Μέσα από την εκπομπή, θέλει να προλάβει να τους πει όλα αυτά που τόσα χρόνια κρύβει μέσα της. Σίγουρα, αυτή η συνάντηση των τριών γυναικών δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Η Μαρία, η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, είναι ένα από εκείνα τα παιδιά, τα οποία αν και υιοθετημένα, είχαν την ευτυχία να μεγαλώσουν σε ανάδοχη οικογένεια, με πολλή αγάπη. Η νεαρή κοπέλα αισθανόταν από πολύ μικρή ότι είναι υιοθετημένη. Ωστόσο, ο απρόσμενος θάνατος του πατέρα της στην παιδική της ηλικία, είχε σαν αποτέλεσμα να προσκολληθεί στη μητέρα της και να αποφεύγει να της κάνει επίμονες ερωτήσεις που θα επιβεβαίωναν την υιοθεσία της, για να μην τη στεναχωρεί. Για τη Μαρία, η ανάδοχη μητέρα της ήταν και μάνα και φίλη και αδερφή. Στα δέκατα όγδοα γενέθλιά της, αποφάσισε να θέσει ευθέως το ερώτημα στη μητέρα της. Η απάντηση ήταν καταφατική. Από τότε, η Μαρία έβαλε σκοπό της ζωής της να εντοπίσει τη βιολογική μητέρα της. Μάλιστα, κάποια στιγμή κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στα ίχνη της χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να τη συναντήσει. Στην εκπομπή, έρχεται με σκοπό να δώσει τέλος στην αγωνία της και να γνωρίσει επιτέλους τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο. Πώς θα αντιδράσει όταν τη δει για πρώτη φορά; Ποια είναι η τραγική ιστορία της μητέρας που θα ταράξει την αποστολέα;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...