Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Με πλούσια δράση οι 4 Αλβανοί που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Βαθύ Αυλίδας

Εξιχνιάσθηκαν, μία ληστεία και μία κλοπή σε οικία που έγιναν τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο στην Αττική και στο Βαθύ Εύβοιας και συνελήφθησαν οι δράστες

Πρόκειται για τους  4 Αλβανούς, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν δέκα μέρες για ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση εμπορίας ποτών στο Βαθύ Ευβοίας και προφυλακίσθηκαν.

Από την έρευνα, προέκυψε ότι δράστες είναι οι τέσσερεις (4) που συνελήφθησαν την 12-11-2012 για ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση εμπορίας ποτών στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας και προφυλακίσθηκα.

Στις 29-03-2012 τα ξημερώματα, στην 37η χ/θ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας (ρεύμα προς Λαμία), οι τέσσερεις δράστες επιβαίνοντας σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και φορώντας κράνη, ακινητοποίησαν δύο έλληνες και με την χρήση σωματικής βίας, τουςέκλεψαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους, το οποίο είχαν μόλις σταθμεύσει στην  περιοχή.

Επίσης την 28-10-2012 το μεσημέρι, οι δράστες παραβίασαν την κύρια είσοδο οικίας, ιδιοκτησίας 50χρονου, στο Βαθύ Αυλίδας Ευβοίας και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...