Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Έμπορος ναρκωτικών από τη Δροσιά, "αλώνιζε" στις "πιάτσες" της Χαλκίδας!


Εμπόριο ναρκωτικών έκανε ένας 47χρονος στη Δροσιά που "αλώνιζε" τον τελευταίο καιρό τίς "πιάτσες" της Χαλκίδας και όχι μόνο.

Η έφοδος της αστυνομίας, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, οδήγησε στη σύλληψή του μιας και κατασχέθηκαν πάνω από πέντε (5) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συγκεκριμένα συνελήφθη, χθες (21-11-2012) το μεσημέρι στη Δροσιά Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 12:00΄ το μεσημέρι οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, συνέλαβαν τον 47χρονο μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Είκοσι πέντε (25) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (5.018) γραμμαρίων
  • Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • Ένα (1) κινητό τηλέφωνο
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα η ποσότητα της ακατέργαστης κάνναβης προέρχονταν από δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε ο δράστης στην αυλή της οικίας του και τις οποίες στη συνέχεια διέθετε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...