Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΕΤΡΙΑ: Ο Δήμος βράβευσε τους 68 που πέρασαν σε ΤΕΙ - ΑΕΙ

Σε μια εκδήλωση γεμάτη νιάτα, χαμόγελα και νεανικό ενθουσιασμό ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας τίμησε τους εξηνταοκτώ μαθητές του Δήμου Ερέτριας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου.

O δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας απευθυνόμενος στους πρωτοετείς πλέον φοιτητές τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους παρότρυνε, όσο μακριά και αν σπουδάζουν να διατηρήσουν άρρηκτους τους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής τους. «Εσείς θα πάρετε τη σκυτάλη από εμάς και θα συνεχίσετε το έργο μας. Περιμένουμε από εσάς πρωτότυπες ιδέες και ευφυείς πρωτοβουλίες που θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Δήμου Ερέτριας και θα συντελέσουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βελέντζας.

Ο Δήμαρχος Ερέτριας αμέσως μετά την εκδήλωση προσέφερε σε έναν προς έναν επιτυχόντα προσωπική συγχαρητήρια επιστολή, παροτρύνοντάς τον : «να συνεχίσεις με την ίδια θέληση, επιμονή και δύναμη στο μέλλον για να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου και να έχεις μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δημοσιογράφος – συγγραφέας κ. Χρήστος Αθανασόπουλος, ο οποίος προσέφερε στους πρωτοετείς φοιτητές από ένα αντίτυπο του βιβλίο του «Ολυμπιακοί Αγώνες και Τηλεόραση».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Βασίλης Βελέντζας απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Δήμο Ερέτριας, στον πρώην αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Βασίλειο Πετράκη, τον οποίο πολλοί από τους επιτυχόντες είχαν καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Ο κ. Βελέντζας μίλησε με τα πλέον θερμά λόγια για την εργατικότητα και το ήθος του κ. Πετράκη, ο οποίος βρισκόταν επί ποδός επί εικοσιτετραώρου βάσεως και τις επτά ημέρες της εβδομάδος. Ο κ. Πετράκης, ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε το δήμαρχο και παρότρυνε τα παιδιά να αγωνίζονται έχοντας πάντα ως γνώμονα τα ανώτερα ιδανικά.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν και οι τέσσερις αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερέτριας, η κ. Σοφία Καραμπέτσου, ο κ. Κωνσταντίνος Γαρέφαλος, ο κ. Τριαντάφυλλος Σταματάκος, ο κ. Χρήστος Ραγιάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων Δήμου Ερέτριας» κ. Αντώνης Τσιριμώκος καθώς η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μαρία Παπαγγελή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...