Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ψαχνά: Ινδός παραλάμβανε ναρκωτικά χάπια σε δέματα

Τα κυκλώματα διεθνούς διακίνησης  ναρκωτικών από την Ινδία προς στην Ελλάδα ζουν και βασιλεύουν, παρά τις αλλεπάλληλες συλλήψεις που έχουν γίνει σε όλη τη χώρα.

Ένας ακόμη Ινδός συνελήφθη στα Ψαχνά Ευβοίας τη στιγμή που παραλάμβανε ένα δέμα που είχε φτάσει αεροπορικώς και περιείχε 55 χάπια ενός επικίνδυνου μυοχαλαρωτικού και αγχολυτικού φαρμάκου.

Το δέμα εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου στο αεςροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και, συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές, έγινε ελεγχόμενη μεταφορά ως ΕΛ.ΤΑ. Ψαχνών. Όταν το παρέλαβε ένας 45χρονος Ινδός, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.

Στα 55 χάπια  η ναρκωτική ουσία «αλπραζολάμη» που χρησιμοποιείται κατά της επιληψίας, του άγχους και των διαταραχών πανικού! Ανήκει στην κατηγορία των βενζοδιαζεπίνων και έχει αγχολυτικές, μυοχαλαρωτικές και υπνωτικές ιδιότητες, πράγμα που την καθιστά επικίνδυνη, ειδικά αν ο χρήστης οδηγεί.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...