Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες από το δημοτικό κοινωνικό κατάστημα

Γιατί και τα καλά πρέπει να γράφονται, όπως κάθε τελευταίο Σάββατο του μήνα έτσι και σήμερα Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 έγινε διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες της Ιστιαίας, από το δημοτικό κοινωνικό κατάστημα.

Ο φακός του Ιστιαία Νιουζ επισκέφθηκε το κοινωνικό κατάστημα που βρίσκετε στις εργατικές κατοικίες Ιστιαίας. Εκεί συναντήσαμε τον γραμματέα της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Ευστάθιο Βενετή υπεύθυνο για την διεξαγωγή της διανομής. Επίσης παρόντες ήταν, ο κ. Ιωάννης Αναστασίου και η κ. Αργυρώ Αράπογλου όπου πρόσφεραν της υπηρεσίες τους και ένα χέρι βοήθειας. Ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Κουτροδήμος απουσίαζε.

Για να εγγραφή κανείς στις παροχές του κοινωνικού καταστήματος πρέπει να υποβάλει στην αρμόδια επιτροπή σχετική αίτηση, φωτοτυπία ταυτότητας, ανάλογο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, προκειμένου να του εκδοθεί ατομική κάρτα με κωδικό έπειτα από την έγκριση. Για ευνόητους λόγους, στην κάρτα αναφέρετε μόνο ο προσωπικός κωδικός που αντιστοιχεί στην απόρρητη κατάσταση ονομάτων προς τρίτους.


istiaianews

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...