Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εργαζόμενοι Ηλεκτρομηχανικής Κύμης: να λειτουργήσει πάλι το εργοστάσιο

Με παρέμβασή του, το Σωματείο Εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης και σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τη γραμματέα του Εργατικού Κέντρου κ.Μπασινά και κ.Σμυρναίου παραβρέθηκε σε συνάντηση που είχαν χθες το απόγευμα στο κτίριο της Περιφέρειας (Νομαρχία), βουλευτές και υπηρεσιακοί παράγοντες του νομού.

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν οι βουλευτές του νομού Ευβοίας κκ Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ, Αποστόλου του ΣΥΡΙΖΑ, Συμεών Κεδίκογλου του ΠΑΣΟΚ, εκπρόσωποι του γραφείου του κ.Μαρκόπουλου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου κ.Σίμου Κεδίκογλου, καθώς επίσης ο Αντιπεριφεριάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Μπουραντάς και ο Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Ζεμπίλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το Σωματείο Εργαζομένων εξέθεσε το τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει το εργοστάσιο της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης το τελευταίο διάστημα.

Οι εργαζόμενοι απαίτησαν την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους που αφορούν την άμεση αποδέσμευση των λογαριασμών της εταιρίας για να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Επίσης τέθηκε ζήτημα απορρόφησης του εργοστασίου από το ΥΕΘΑ, τονίζοντας ιδιαίτερα την ανάγκη διασφάλισης των θέσεων εργασίας σε μία περιοχή (Κύμης- Αλιβερίου) που μαστίζεται από την ανεργία.

Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι ενάντια στις μεθοδεύσεις που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια, οδηγώντας την εταιρία στο λουκέτο με μαθηματική ακρίβεια.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...