Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ξαναχτύπησε η συμμορία ληστών στον Δομοκό


Μετά από σχεδόν ένα μήνα απραξίας, ξαναχτύπησε η συμμορία των κακοποιών που εισβάλλουν στα σπίτια του Δομοκού και ληστεύουν τους ενοίκους παίρνοντας πάντα και τα αυτοκίνητά τους. Αυτή τη φορά, στο σπίτι των ηλικιωμένων που χτύπησαν κοιμόντουσαν ανυποψίαστα τα δυο ανήλικα εγγονάκια τους, τα οποία ευτυχώς δεν αντιλήφθηκαν όσα πέρασαν στα χέρια των ληστών ο παππούς και η γιαγιά τους!

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στη Φιλιαδώνα Δομοκού από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στον πρώτο όροφο. Κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος ξιφολόγχη (!), ξύπνησαν βίαια τον 69χρονο ιδιοκτήτη χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τον έδεσαν και κλείδωσαν την 60χρονη γυναίκα του σε ένα δωμάτι για να ερευνήσουν όλους τους χώρους με την ησυχία τους. 

Άρπαξαν γύρω στα 400 ευρώ, ένα ανδρικό ρολόι, δύο laptop, δύο κινητά και χρυσαφικά άγνωστης αξίας και διέφυγαν με το αυτοκίνητο της οικογένειας μέσα στο οποίο υπήρχαν και άλλα 800 ευρώ! Λίγο αργότερα ο 69χρονος κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες ή το κλεμμένο αυτοκίνητο. 

Με χτυπήματα σε όλο του το σώμα ακινητοποίησαν έναν 37χρονο Πακιστανό οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι του στη Ρόδο και, αφού τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν 200 ευρώ και το κινητό του. 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, εξακρίβωσαν ότι πρόκειται για δυο ομοεθνείς του θύματος και έναν Ινδό. Όμως, δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και αναζητούνται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...