Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Τα πτυχία του ΤΕΙ Χαλκίδας αγνοούνται από το 2003!

Οι φοιτητές του τμήματος λογιστικής των ΤΕΙ Χαλκίδας που αποφοίτησαν από το 2003 έως και σήμερα ακόμη δεν έχουν λάβει τα πτυχία τους από το ΤΕΙ.

Είναι μια πραγματικά ελληνική περίπτωση. Οι φοιτητές όταν αποφοίτησαν έλαβαν πιστοποιητικά αποφοίτησης, ενώ το ΤΕΙ δεν μπορεί να πάρει από την εταιρία που έχει εκτυπώσει τα πτυχία για οικονομικούς λόγους.

Οι παλινωδίες λοιπόν του κράτους κρατούν χρόνια. Άλλαξαν πρυτάνεις, άλλαξαν υπουργοί στο παιδείας, μα κανείς δεν φρόντισε να κλείσει το θέμα που πρόεκυψε στα ΤΕΙ.

Οι φοιτητές καλούν συνεχόμενα στο ΤΕΙ και στο υπουργείο παιδείας, μα κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το ΤΕΙ είχε στείλει για εκτύπωση τα πτυχία, αλλά λόγω λάθους ζήτησε επανεκτύπωση. Έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το ΤΕΙ να έχει δώσει για εκτύπωση τα πτυχία, αλλά η εκτυπωτική εταιρία δεν τα παραδίδει αφού τα ΤΕΙ χρωστούν χρήματα.

 Σύμφωνα τέλος με σημερινή απάντηση του υπουργείου παιδείας το ΤΕΙ έχει πολλά προβλήματα και δεν μπορεί ούτε το υπουργείο να δώσει λύση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...