Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Καφετζόπουλος «Λεφτά υπήρχαν, τώρα δεν υπάρχουν - Τώρα ζούμε την παρακμή στην Τηλεόραση» [video]

Ο Γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Αχελωος tv και στο Δημοσιογράφο Μακή Μάκκα για την οικονομική κρίση και τις αλλαγές που φέρνει στην κοινωνία, στο πολιτικό σύστημα αλλά και τον χώρο του θεάματος..

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος πιστεύει πως υπάρχει τρόπος να ξεπεράσουμε την κρίση αν συγκεντρωθούμε στα λιγότερα και αλλάξουμε παραγωγικά και καταναλωτικά πρότυπα ως κοινωνία «Θέλω ελπίζω να είναι όλο αυτό είναι αφορμή για να ξαναδούμε τι κράτος είχαμε φτιάξει για διακόσια χρόνια.

Μήπως ξεκινήσουμε από κάπου κοντά στο μηδέν που έχουμε φθάσει και ωφεληθούμε όλοι

Ο κόσμος κατάλαβε ότι τα συνθήματα όπως : κρέμασμα στο γουδί, το μούντζωμα στην βουλή και άλλες τέτοιες συμπεριφορές δεν οδηγούν πουθενά, ήταν απλά εκτονωτικές .

Είχαμε προσανατολιστεί σε ένα μοντέλο κατανάλωσης λες και ήμασταν Σαουδική Αραβία και είχαμε κάτι στο υπέδαφος και βγάζαμε λεφτά.

Λεφτά υπήρχαν τώρα δεν υπάρχουν»

Ο Γνωστός ηθοποιός ακόμα, μίλησε για την πολιτική κατάσταση στην χώρα μας και δήλωσε πως βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο ενώ εκτίμησε ότι σύντομα θα έρθουν νέες δυνάμεις στο προσκήνιο .

«Μετά τις εκλογές δεν υπάρχει ικανοποίηση παραμένει η αγωνιά και φόβος.

Ο κόσμος αποφάσισε να παραμείνει στην Ευρώπη και να το παλέψει. Το πολιτικό σύστημα όμως δεν το σέβεται

Ο Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρόαιμο γέννημα θρέμμα του πολιτικού συστήματος δεν έχουν κάνει καμιά άλλη δουλειά στην ζωή τους εκτός από τα να είναι πολιτικοί. Δεν χρειαζόμαστε αυτό χρειαζόμαστε κάτι πιο προχωρημένο. Νέους ανθρώπους δημιουργικούς .»

Φυσικά, δεν θα μπορούσε και να μην αναφερθεί και την τηλεόραση και τον χώρο του θεάματος.

«H τηλεόραση είχε περάσει στην Ελλάδα τρεις φάσεις

Η πρώτη ήταν πάρα πολύ στενό πράγμα που υπήρχαν μόνο τα κρατικά κανάλια και δουλέψαμε εμείς.

Μετά μπήκαμε σε μια φάση πιο δημιουργική, έβγαλαν σημαντικές δουλειές, μπήκε δυνατά ο κινηματογράφος υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια.

Τώρα ζούμε την παρακμή δεν μπορούν να παράξουν καινούργιες ιδέες, είτε για λόγους οικονομικούς η δημιουργικούς.

Αγοράζουμε έτοιμες σειρές από την Τουρκία που υπάρχει μια συνάφεια στην θεματολογία και είναι πιο φθηνά από τα φτιάξουμε εδώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...